Haber

TVF, Puma ile yeni sponsorluk anlaşması imzaladı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), milli takım formalarına yeni sponsoru ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Türkiye Voleybol Federasyonu Lideri Mehmet Akif Üstündağ, “Türk voleybolu daha büyük başarılara imza atacaktır” dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), milli takım forma sponsorluğu için Puma ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda düzenlenen imza törenine Türkiye Voleybol Federasyonu Lideri Mehmet Akif Üstündağ, sponsor firma Türkiye Genel Müdürü Taner Seyis, milli voleybolcular Eda Fazilet, Kübra Akman, Adis Lagumdzija, Efe Bayram ve davetliler katıldı.

Mehmet Akif Üstündağ: “Türk voleybolu daha büyük başarılara imza atacak”

TVF Lideri Mehmet Akif Üstündağ, Türk voleybolunun bu yıl dünya sıralamasında üst sıralara yükseldiğinin altını çizerek, “Türk voleybolu bu yıl 3 turnuvada mücadele etti ve 3’ünde de şampiyon oldu. Daha yolun başındayız, çalışmalarımız devam ediyor. güçlü çıtamız yüksek Türk voleybolu paydaşlarıyla her geçen gün büyüyor Avrupa’da çok önemli başarılara imza atıyor Tarihimizde dünya sıralamasında lider olamadık Amerika’nın galibiyeti ile ikimiz de dünya şampiyonluğunu kazandık. Amerika’dan şampiyon olup, o turnuvanın şampiyonu olduk. Bu çocuklarla gurur duyamayız. Doğal olarak bu başarıda paydaşlarımızın emeğini ortaya koyuyoruz. “Halkımızın hakkını yok sayamayız, yok sayamayız. Yol arkadaşımız olan değerli paydaşlarıma teşekkür ederim. Yeni sponsorumuzla dünya ve Avrupa şampiyonlukları kazanacağımıza inanıyorum. Türk voleybolu daha da büyük başarılara imza atacaktır. Dostluklarımızı daha da genişletecek ve hep birlikte, el ele zaferlere imza atacağız.”

Taner Seyis: “3,5 yıllık sözleşme imzalandı”

Sponsorluk anlaşmasından dolayı çok heyecanlı ve mutlu olduklarını ifade eden Taner Seyis, “Gerçekten onur ve mutluluk duyduk. Kısa süreli değil 3,5 yıllık bir anlaşma imzalandı. Ailemizin gurur ve mutluluk duyduğunu düşünüyorum. Bizi kabul etmeleri onlar için büyük bir onur. Biz buna inanıyoruz. Bunu da genç nesillere ilham vererek başarıyoruz.”

A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Fazilet Dündar, tasarlanan yeni formaları tüm takımın beğendiğini söyledi. – İSTANBUL

haber-celtikci.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu